HTML

This is the night

Kedves Olvasó! Ha most valami rövid, tömör, lényegretörő, szórakoztató, csattanós bemutatkozásra gondoltál, akkor rossz helyen jársz! Gondoltam csinálok egy blogot, amelyben mesélek különböző történeteket csajokról, pasikról, szerelemről, szexről, csalódásról, egyszóval a nagybetűs ÉLETről. Nincsenek meghatározott témáim, olvashattok majd sikerekről, és kudarcokról is, esetleg levelekről, melyek sohasem jutnak el a címzetthez. De úgy gondolom hogy MI, igény szerint, együtt fogjuk majd alakítani repertoárt. A célom elsősorban természetesen a szórakoztatás, de ha valaki esetleg tanul a szerző(k) kárán, vagy hasznán, akkor már megérte koptatni a klaviatúrát! Nem szaporítom a szót, olvasásra fel!

Friss topikok

  • nerazurri: I've gotta feeling that's tonight gonna be a good night (2009.12.16. 23:38) S.O.S.

Linkblog

Archívum

S.O.S.

2009.12.15. 14:07 KaszaNova



Drága Híveim!

Szolgálati közleményként kötelességem bejelenteni, hogy az előző blogunkat egy sajnálatos malőr miatt azonnali hatállyal be kellett szüntetnem. Azonban új néven, változatlan tartalom mellett visszatértünk!
Köszönöm a türelmeteket, reméljük a továbbiakban nem lesz ilyenre szükség!
De hát egy földalatti mozgalomnak sosem egyszerű az élete...:)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bhutabi.blog.hu/api/trackback/id/tr841599726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nerazurri 2009.12.16. 23:38:47

I've gotta feeling that's tonight gonna be a good night
süti beállítások módosítása